Të fundit

25 Gusht, 2023

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë
11 Gusht, 2023

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë
3 Gusht, 2023

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt e ardhshëm

Lexo më shumë
12 Korrik, 2023

TRYEZË DISKUTIMI – MODELET E PUNËSIMIT NË KOSOVË

Lexo më shumë
7 Korrik, 2023

Shoqata e Studentëve dhe Akademikëve Shqiptarë në Shtutgart mbështet 5 projektet kreative të klubeve Super Vulllnetare!

Lexo më shumë
3 Korrik, 2023

THIRRJA PËR ÇMIMIN RAJONAL TË VULLNETARIZMIT EDUKATIV 2023 ËSHTË HAPUR!

Lexo më shumë
3 Korrik, 2023

Kërkesë për ofertë për shërbime konsulente ‘Evaluimi i Impaktit dhe Mundësive për Strategjinë e TOKAs 2024-2029’

Lexo më shumë
29 Qershor, 2023

Konferenca “5 vjet Vullnetarizëm Edukativ në Kosovë: Mësimet e nxjerra dhe vizioni për të ardhmen” do të mbahet me 30 qershor!

Lexo më shumë
9 Qershor, 2023

Punë, vullnetarizëm, mirënjohje e energji!

Lexo më shumë
31 Maj, 2023

A JENI GATI PËR T’U BËRË LIDERË TË RINJ TË KLUBEVE TË DEBATIT – APLIKONI PËR KAMPIN E LIDERSHIPIT TANI!

Lexo më shumë
31 Maj, 2023

LAJME TË MIRA PËR PJESËMARRËSIT E KLUBEVE TË DEBATIT – HAPET THIRRJA PËR KAMPIN E DEBATIT!

Lexo më shumë
31 Maj, 2023

Kampi i të rinjve HEARMI po ju pret!

Lexo më shumë
31 Maj, 2023

Kampi i te rinjve per njohuri digjitale/lajme te rreme dhe menaxhim te projekteve – po fillon!

Lexo më shumë
26 Maj, 2023

Hapet sezona e kampeve!

Lexo më shumë
26 Maj, 2023

Kampi i Solidaritetit – Apliko sot!

Lexo më shumë