Kampi i të rinjve HEARMI po ju pret!

31 Maj, 2023

Informata rreth kampit:
Kampi i të rinjve HEARMI është kamp 9 ditor i cili do të mbahet për herë të parë në Kosovë. Kampi i të rinjve HEARMI ka për qëllim që të bashkoj të rinj nga Kosova, Bosnja dhe Hercegovina, Rumania dhe Mali i Zi. Gjatë kampit të rinjtë do të kenë mundësi të zhvillojnë aftësi të menaxhimit të projekteve vullnetare dhe të përcaktojnë ide të projekteve vullnetare të cilat më pas do t’i implementojnë në vendet në vendet e tyre. 

Datat e kampit: 12–20 korrik, 2023;

 • Lokacioni: Gjimnazi Loyola, Prizren;
 • Mosha: 15-17 vjet;
 • Gjuha e kampit: Angleze;
 • Kamp VETËM me pjesëmarrës të programit të Klubeve të Super-Vullentarëve dhe organizatave partnere.

Në mënyrë që në këtë kamp të kaloni 9 ditë të mrekullueshme gjatë kampit do të keni mundësi të merrni pjesë në aktivitete që do t’ju ndihmojnë të: 

 • Përcaktoni iden e projekteve vullnetare që do t’i implementoni në vendet e juaja;
 • Mësoni dhe përjetoni hapat e projekteve të vullnetarizmit edukativ;
 • Përjetoni dhe zhvilloni shkathtësi të mbijetesës në natyrë;
 • Njoftoheni me kultura të shteteve përkatëse të pjesëmarrësve;
 • Zhvilloni shkathtësi të lidershipit, bashkëpunimit, komunikimit dhe të punës në grup;

Përgjatë kampit do të ketë aktivitete zbavitëse dhe sfiduese si:

 • Shigjetaria;
 • Ndezja e zjarrit;
 • Busulla;
 • Zjarri i kampit;
 • Vizitë në qytetetin e bukur të Prizrenit;
 • Vizitë në parkun e Nacional të Gërmisë dhe qytetin e bukur të Prishtinës.

Në këtë kamp, të rinjtë dhe të rejat nga të gjitha shtetet pjesëmarrëse do ta vazhdojnë rrugëtimin e tyre duke implementuar projekte vullentare në komunitetet përkatëse me të njejtat ide.

📧 Për pyetje apo informata shtesë, ju lutem kontaktoni camps@toka-ks.org apo na kontaktoni në Facebook ose Instagram.

Ky aktivitet është pjesë e projektit “HEARMI – Boosting HEARTS and Minds of youth with Service Learning”, financuar nga Komisioni Evropian – Ngritja e Kapaciteteve në Fushën e Rinisë

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë

TRYEZË DISKUTIMI – MODELET E PUNËSIMIT NË KOSOVË

Lexo më shumë
Shiko te gjitha