Të fundit

20 Gusht, 2016

‘KAMPI INTERNACIONAL’ TOKA PERFUNDOI DJE!

Lexo më shumë
9 Gusht, 2016

AVENTURA, ADRENALINA DHE ENERGJIA E KAMPIT AJRI

Lexo më shumë
20 Korrik, 2016

KAMPI ROBO- KU TEKNOLOGJIA TAKOI NATYRËN- PËRFUNDOI

Lexo më shumë
7 Korrik, 2016

DITA E PARË E KAMPIT AJRI

Lexo më shumë
19 Qershor, 2016

MËSIMI TËRËDITOR – REZULTATET

Lexo më shumë
6 Maj, 2016

JEMI NË JAVËN E FUNDIT TË AKTIVITETEVE TË MËSIMIT TEREDITOR NË SHKOLLAT AFRIM GASHI, FAIK KONICA DHE MODEL.

Lexo më shumë
6 Maj, 2016

FESTIMI I DITËS SË EVROPES

Lexo më shumë
21 Mars, 2016

DREJTORESHA EKZEKUTIVE E TOKA-S, JEHONA GJURGJEALA, TAKON ME PRINC CHARLESIN ??

Lexo më shumë
2 Shtator, 2015

KOSOVA NË UNESCO

Lexo më shumë
15 Gusht, 2015

‘NËSE JE NË PYLL SOT…’ -PERFORMANCE PER DOKUFEST

Lexo më shumë
24 Korrik, 2015

KAMPI TREDITOR PER TE RINJTE E PRISHTINES

Lexo më shumë
19 Korrik, 2015

UNITED WORLD COLLEGES KOSOVA CAMP 2015

Lexo më shumë
9 Prill, 2015

‘KËRCE MË LARTË’ – KURS INTENSIV I SNOWBOARDIT PËR VAJZA

Lexo më shumë