TOKA ISHTE SOT NË KLANKOSOVA!

23 Qershor, 2017

TOKA ishte sot në KlanKosova – Jehona bashkë me Kekën demonstruan aktivitete të kampeve të cilat janë argëtuese dhe gjatë së cilave zhvillohen shkathtësi të ndryshme.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mësimdhënie e avancuar për mësimdhënësit e Prishtinës

Lexo më shumë

Mësimëdhënësit janë gati të ndryshojnë klasën

Lexo më shumë

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha