Të fundit

21 Prill, 2017

DITA BOTËRORE E VULLNETARIZMIT EDUKATIV 21-23 PRILL!

Lexo më shumë
18 Prill, 2017

REPORTAZH PËR SUPERVULLNETARËT!

Lexo më shumë
17 Prill, 2017

SUPERVULLNETARËT E PËRFUNDUAN KAMPIN ME SUKSES!

Lexo më shumë
12 Prill, 2017

SUPERVULLNETARËT E GERMISË- DITA E PARË E KAMPIT TË PRANVERËS 2017

Lexo më shumë
11 Prill, 2017

FILLOI PROJEKTI YNË I RI EDUKATIV ‘TOKA TE TI’!

Lexo më shumë
11 Prill, 2017

JANË PËRZGJEDHUR EDUKATORËT E PROJEKTIT ‘TOKA TE TI’

Lexo më shumë
11 Prill, 2017

PËRFUNDUAM MODULIN E PARË TË PROJEKTIT EDUKATIV ‘TOKA TE TI’!

Lexo më shumë
4 Prill, 2017

PUNA DHE ZBAVITJA VAZHDOJNË!

Lexo më shumë
3 Prill, 2017

TOKA I MBUSHI DY VJET!

Lexo më shumë
20 Mars, 2017

SUPERVULLNETARËT U TAKUAN SËRISH!

Lexo më shumë
6 Mars, 2017

SOT NËNSHKRUAM MEMORANDUMIN E MIRËKUPTIMIT ME KOMUNËN E PRISHTINËS!

Lexo më shumë
6 Mars, 2017

SUPER-VULLNETARËT KRIJOJNË LLOGON E QENDRËS REKREATIVE TË GËRMISË!

Lexo më shumë
16 Shkurt, 2017

TOKA DISKUTON RRETH PROJEKT PROPOZIMEVE PËR VULLNETARIZËM EDUKATIV!

Lexo më shumë
6 Shkurt, 2017

TOKA FILLOI PROJEKTIN E RADHËS – SUPERVULLNETARËT E GËRMISË!

Lexo më shumë
3 Shkurt, 2017

JEHONA GJURGJEALA NË KLAN KOSOVA FLET RRETH PROJEKTEVE TË TOKA-S

Lexo më shumë