TOKA PJESË E PANAIRIT TË VULLNETARIZMIT

26 Tetor, 2017

TOKA dje ishte pjesë e Panairit të Vullnetarëve të organizuar nga Democracy for Development (D4D) në sheshin Zahir Pajaziti, në qendër të Prishtinës.
Më shumë se njëqind të rinjë na vizituan dhe u informuan se si ata mund të jenë pjesë e programeve tona.
Edhe pse binte shi dhe frynte erë, ishte një pasdite e mbushur me buzëqeshje, vullnet dhe interesim se si të rinjtë mund të mësojnë dhe kontribuojnë në shoqëri.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

TOKA në Argjentinë, pjesë e seminarit botëror mbi Vullnetarizmin Edukativ

Lexo më shumë

Aplikoni për Trajnimin “Të Nxënit përmes Përvojës”!

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Programi 02HERO: Trajnimi i Ndërmarrësisë – Falas!

Lexo më shumë

Kampi “Unë dhe Natyra” 2022 – Apliko sot!

Lexo më shumë

Tregime suksesi nga shkëmbimi rinor në Itali

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Kampi Ndërkombëtar – Apliko sot!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha