Të fundit

20 Mars, 2017

SUPERVULLNETARËT U TAKUAN SËRISH!

Lexo më shumë
6 Mars, 2017

SOT NËNSHKRUAM MEMORANDUMIN E MIRËKUPTIMIT ME KOMUNËN E PRISHTINËS!

Lexo më shumë
6 Mars, 2017

SUPER-VULLNETARËT KRIJOJNË LLOGON E QENDRËS REKREATIVE TË GËRMISË!

Lexo më shumë
16 Shkurt, 2017

TOKA DISKUTON RRETH PROJEKT PROPOZIMEVE PËR VULLNETARIZËM EDUKATIV!

Lexo më shumë
6 Shkurt, 2017

TOKA FILLOI PROJEKTIN E RADHËS – SUPERVULLNETARËT E GËRMISË!

Lexo më shumë
3 Shkurt, 2017

JEHONA GJURGJEALA NË KLAN KOSOVA FLET RRETH PROJEKTEVE TË TOKA-S

Lexo më shumë
1 Shkurt, 2017

TOKA NËNSHKRUAN MARRËVESHJE ME MINISTRINË E ARSIMIT SHKENCËS DHE TEKNOLOGJISË!

Lexo më shumë
20 Dhjetor, 2016

SHKËMBIMI RINOR MES SHTETIT TË IOWA-S DHE KOSOVËS NË VITIN 2017!

Lexo më shumë
20 Dhjetor, 2016

TOKA ZYRTARISHT ËSHTË AKREDITUAR NË PROGRAMIN EVS (EUROPEAN VOLUNTARY SERVICE)!

Lexo më shumë
7 Dhjetor, 2016

KLUBI ROTARIAN OFRON NJË BURSË PËR PJESËMARRËS NË KAMPIN NDËRKOMBËTAR TË TOKA-S!

Lexo më shumë
5 Dhjetor, 2016

DREJTORESHA EKZEKUTIVE E TOKA-S, JEHONA GJURGJEALA ËSHTË NË IOWA KËTË JAVË!

Lexo më shumë
29 Gusht, 2016

SHUMË MIQËSI U KRIJUAN GJATË KAMPIT INTERNACIONAL!

Lexo më shumë
20 Gusht, 2016

‘KAMPI INTERNACIONAL’ TOKA PERFUNDOI DJE!

Lexo më shumë
9 Gusht, 2016

AVENTURA, ADRENALINA DHE ENERGJIA E KAMPIT AJRI

Lexo më shumë
20 Korrik, 2016

KAMPI ROBO- KU TEKNOLOGJIA TAKOI NATYRËN- PËRFUNDOI

Lexo më shumë