VULLNETARIZMI EDUKATIV PËR FUQIZIM TË RINISË!

16 Gusht, 2017

Një nga mënyrat përmes së cilës ne në TOKA fuqizojmë të rinjtë në Kosovë është vullnetarizmi edukativ. Këta të rinjë, përmes projekteve vullnetare, kontribojnë në shoqëri dhe njëkohësisht mësojnë dhe zhvillojnë shkathtësitë e tyre. Pas 5 muajëve punë të palodhshme, të premten e kaluar u përmbyllën 6 projektet e vullnetarizmit edukativ të cilat i kemi përkrahur në shkolla dhe organizata mbarë Kosovës. Falemnderit për përkushtimin!

Për Facebook, kliko këtu!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mësimdhënie e avancuar për mësimdhënësit e Prishtinës

Lexo më shumë

Mësimëdhënësit janë gati të ndryshojnë klasën

Lexo më shumë

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha