ENI FLET PËR PËRVOJEN E SAJ NË KAMPIN TOKA JONË!

31 Korrik, 2017

Javën e kaluar përfundoi kampi TOKA JONË me sukses. Eni flet për përvojën e saj gjatë këtij kampi. 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha