TOKA FITON MBËSHTJETJEN E PROGRAMIT FULBRIGHT!

27 Korrik, 2017

TOKA ka fituar mbështjetjen e Departamentit të Shtetit Amerikan përmes programit Fulbright. Ne jemi të përkushtuar që të punojmë çdo herë e më mirë, prandaj një eksperte në fushën e menaxhmentit do të vijë të na vizitojë dhe do të analizojë se si TOKA po punon dhe çfarë mund të bëjmë që të fuqizojmë organizatën tonë më shumë. Faleminderit The Fulbright Program

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha