TË SHTUNËN FILLOI KAMPI NDËRKOMBËTAR I TOKAS!

7 Gusht, 2017

Të shtunën filloi kampi ndërkombëtar i TOKAs! Të rinjë nga Kosova, rajoni, Europa dhe Amerika janë duke mësuar për mbijetesën në natyrë, duke njohur njëri-tjetrin dhe kulturat e tyre. Poashtu, duke u argëtuar po zhvillojnë shkathtësi të ndryshme sikur ato të hudhjes së shtizës, punës në grup dhe komunikimit.

Për Facebook, kliko këtu!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 500 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha