ERIKA TREGON PËR PËRVOJËN E SAJ ME TOKËN!

3 Gusht, 2017

Kampet e TOKAs janë përplot argëtim, sfida që të forcojnë, mësim dhe zhvillim shkathtësish, prandaj ato javë shndërrohen në kujtime të paharrueshme për të gjithë kampistët. 
Erika tregon për përvojën e saj në kampet e kaluara të TOKAs. Nëse edhe ju dëshironi të jeni pjesë e kampit tonë të fundit për këtë verë ?DIZAJNI DHE NATYRA?, aplikoni këtu deri me 10 gusht → http://toka-ks.org/kampi-design-nature/

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

TOKA në Argjentinë, pjesë e seminarit botëror mbi Vullnetarizmin Edukativ

Lexo më shumë

Aplikoni për Trajnimin “Të Nxënit përmes Përvojës”!

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Programi 02HERO: Trajnimi i Ndërmarrësisë – Falas!

Lexo më shumë

Kampi “Unë dhe Natyra” 2022 – Apliko sot!

Lexo më shumë

Tregime suksesi nga shkëmbimi rinor në Itali

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Kampi Ndërkombëtar – Apliko sot!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha