SOT PËRFUNDOI KAMPI TOKA JONË!

28 Korrik, 2017

Sot përfundoi kampi ‘TOKA JONË‘ me të rinjtë e Kosovës, Shqipërisë dhe diasporës shqiptare. Ishte një javë përrallore, gjatë së cilës ata bën miq të rinjë, mësuan për njëri-tjetrin, zhvilluan shkathtësitë e tyre të komunikimit dhe poashtu eksploruan vende nga më të bukura kulturore dhe natyrore të Kosovës sikur parku i Blinajës dhe muzeu etnologjik. Java u përmbyll me një koncert për kampistët ku këndoi Florent Abrashi, fituesi i Voice of Albania.
Falemnderit Ministria e Diasporës për bashkëpunimin. Falemnderit edhe Fluidi Corporation që gjatë gjithë kohës ka freskuar kampistët me lëngje.

Për Facebook, kliko këtu!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha