TOKA MBYLL APLIKIMET PËR KAMPET VERORE!

12 Gusht, 2017

Sot zyrtarisht mbyllen aplikimet për kampet verore të TOKAs për vitin 2017! 
Ka pasur interesim shumë të madh, poashtu dhe aplikime. Kjo na motivon që të krijojmë edhe më shumë mundësi për të rinjtë që të argëtohen, mësojnë dhe zhvillojnë shkathtësitë e tyre. Faleminderit!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 800 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha