PËRFUNDOI KAMPI ‘DIZAJNI DHE NATYRA’ ME SUKSES!

24 Gusht, 2017

Përfundoi kampi ‘DIZAJNI DHE NATYRA’! Ishte një javë magjike mbushur me miqësi të reja, shumë punë, muzikë, natyrë, sfida dhe mësim! Kampi përfundoi sot, mirëpo në javët e ardhshme fillon puna për realizimin e projekteve, përmes së cilëve të rinjtë kampistë synojnë të përmirësojnë hapësirat publike të gjelbëra në Kosovë.

Faleminderit fondacionit ‘Unë e du Kosovën’, organizatës mjedisore WWF Adria, kompanisë Coca Cola Hellenic, Komunës së Prishtinës dhe KFOR-it Italian në Kosovë për përkrahjen e kampit dhe të rinjëve!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha