Të fundit

13 Qershor, 2017

TOKA PËRKRAH PROJEKTIN VULLNETAR ‘KËNDI I MATEMATIKËS-TË MËSOJMË PËRMES LOJËS’

Lexo më shumë
8 Qershor, 2017

PROJEKTI ‘TOKA TE TI’: INTERVISTËN E RENEAS NË KLAN KOSOVA.

Lexo më shumë
6 Qershor, 2017

TOKA TE TI DHE KOSOVAIDEAS OFROJNË BURSA PËR KAMPE!

Lexo më shumë
3 Qershor, 2017

KAMPI ‘CHANGE-MAKERS’ KA FILLUAR!

Lexo më shumë
30 Maj, 2017

SUPER-VULLNETARËT SI PJESË TË AKTIVITETEVE TË VULLNETARIZMIT EDUKATIV KANË IDEUAR HARTËN E QENDRËS PËR LEHTËSIM TË ORIENTIMIT TË KAMPISTËVE TË ARDHSHËM!

Lexo më shumë
25 Maj, 2017

KAMPET E TOKAS JANË TË DIZAJNUARA ASHTU QË TË RINJTË DUKE U ARGËTUAR ZHVILLOJNË SHKATHTËSI!

Lexo më shumë
23 Maj, 2017

TOKA PËRKRAHË ”PANAIRIN E SHKENCËS DHE TË KULTURËS” NË VUSHTRRI!

Lexo më shumë
23 Maj, 2017

30% E KAMPISTËVE TË TOKAS BËHEN SUPER-VULLNETARË!

Lexo më shumë
22 Maj, 2017

PROJEKTI TOKA TE TI KA PËRFUNDUAR MODULIN 2!

Lexo më shumë
18 Maj, 2017

IA DOLËM – U MBLODHËN FONDET PËR 20 BURSA QË TË RINJTË E VENDEVE TË VARFËRA TË KOSOVËS TË BËHEN PJESË E KAMPEVE VERORE TË TOKAS!

Lexo më shumë
7 Maj, 2017

TOKA BASHKON VAJZAT NGA SHBA DHE AUSTRALIA NË KOSOVË!

Lexo më shumë
21 Prill, 2017

DITA BOTËRORE E VULLNETARIZMIT EDUKATIV 21-23 PRILL!

Lexo më shumë
18 Prill, 2017

REPORTAZH PËR SUPERVULLNETARËT!

Lexo më shumë
17 Prill, 2017

SUPERVULLNETARËT E PËRFUNDUAN KAMPIN ME SUKSES!

Lexo më shumë
12 Prill, 2017

SUPERVULLNETARËT E GERMISË- DITA E PARË E KAMPIT TË PRANVERËS 2017

Lexo më shumë