PO KËRKOJMË NJË KOORDINATOR/E TË MËSIMDHËNËSVE!

26 Janar, 2018

Për të shkarkuar përshkrimin e punës klikoni këtu – https://we.tl/3cBUjnggmh.

Afati i fundit i aplikimit është me 4 shkurt.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha