APLIKO PËR SHKËMBIMIN RINOR IOWA-KOSOVA!

29 Janar, 2018

Për të aplikuar për shkëmbinin rinor Iowa-Kosova, ju lutem klikoni këtu: APPLY HERE.

Njohna e gjuhës angleze është e domosdoshme, prandaj aplikimi bëhet vetëm në gjuhën angleze.

Shënim: Afati i fundit për aplikim është me 25 shkurt. 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 800 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha