A DINI SE SI KA FILLUAR TOKA?

20 Shkurt, 2018

A dini se si ka filluar TOKA?

Jehona, themeluesja dhe drejtoresha ekzekutive e TOKAs ka vendosur të kthehet nga diaspora dhe të kontribuoj në Kosovë duke punuar në edukimin dhe fuqizimin e të rinjëve.

Falemnderit albinfo.ch që Jehonën dhe TOKAn i keni përzgjedhur të jenë pjesë e dokumentarëve tuaj “Storje suksesi”.

Dokumentarin e shkurtë mund ta ndiqni duke klikuar më poshtë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

TOKA në Argjentinë, pjesë e seminarit botëror mbi Vullnetarizmin Edukativ

Lexo më shumë

Aplikoni për Trajnimin “Të Nxënit përmes Përvojës”!

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Programi 02HERO: Trajnimi i Ndërmarrësisë – Falas!

Lexo më shumë

Kampi “Unë dhe Natyra” 2022 – Apliko sot!

Lexo më shumë

Tregime suksesi nga shkëmbimi rinor në Itali

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Kampi Ndërkombëtar – Apliko sot!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha