APLIKO PËR PUNËTORITË ‘DEBATO PËR KULTURË’!

20 Shkurt, 2018

Je mësimdhënës/e në shkollë të mesme (klasa 9 deri 13)?

Dëshiron që nxënësit tuaj të kalojnë një ditë ndryshe duke shikuar film, debatuar dhe zhvilluar shkathtësi?

Nëse po, atëherë APLIKO për punëtoritë një-ditore “Debato për Kulturë” duke klikuar këtu.

Pjesëmarrja në këto punëtori zhvillon kompetencat e nxënësve në përputhje me Kornizën e re Kurrikulare përmes edukimit jo-formal.

—-

RRETH PUNËTORISË

Gjatë punëtorisë bëhet

1. Shfaqja e filmit dokumentar Kosovar “Me dasht`, me dasht`, me dasht`”

2. Debat rreth filmit dhe vlerave të tij

3. Socializim i nxënësve nga shkolla anembanë Kosovës
(dy klasë të ndryshme gjatë një punëtorie)

Nxënësit pjesëmarrës zhvillojnë të menduarit kritik dhe shakthtësitë e tyre debatuese, forcojnë aftësinë e të punuarit në grup, poashtu përjetojnë ngritje të vetëdijes kulturore dhe vetbesimit.

Orari i punëtorisë: 08:00 – 13:00.

SHËNIM: Pjesëmarrja në punëtori është FALAS! TOKA siguron transportin, ushqimin dhe pijet për pjesëmarrësit. Udhëheqja e punëtorisë bëhet nga një ekip profesional përmes metodave të edukimit jo-formal.

SI TË APLIKONI?

Klikoni këtu APLIKO TANI!

//Projekti ‘Debato për kulturë’ implementohet në bashkëpunim me Qendrën Multimedia dhe Debate Center, ndërsa mundësohet nga Zyra Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim në Kosovë (Swiss Development Cooperation Office in Kosovo). Fotografia: Mrinë Godanca

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha