NJË PROJEKT TJETËR TË VULLNETARIZMIT EDUKATIV QË PO PËRKRAHIM ËSHTË NDËRTIMI I KLASËS VERORE NË SHKOLLËN FILLORE “TEUTA” NË GRASHTICË.

7 Korrik, 2017

Një projekt tjetër të Vullnetarizmit Edukativ që po përkrahim është ndërtimi i klasës verore në shkollën fillore “Teuta” në Grashticë. Me ndihmën e mësimdhënësve dhe mjeshtërve, nxënësit po mësojnë duke ndërtuar një konstruksion të drurit që do të iu shërbejë si klasë verore gjatë vitit të ardhshëm shkollor. Duke vullnetarizuar, këta të rinjë po zhvillojnë shkathtësi të dizajnit dhe punimit me dru dhe njëkohësisht po krijojnë diçka në shërbim të të gjithë nxënësve të shkollës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vala e re e vullnetarëve

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Akademia e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha