JANË PËRZGJEDHUR BURSISTËT E PROJEKTIT ‘TOKA TE TI’!

4 Korrik, 2017

Janë përzgjedhur bursistët e projektit ’TOKA te TI’ për pjesëmarrje në kampet verore të TOKAs. Falemnderit përkrahësve të KosovaIdeas.com që po ju mundësojnë të rinjëve të përjetojnë javë magjike përplot argëtim, mësim e zhvillim shkathtësishë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 800 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha