SOT FILLOI KAMPI TOKA JONË!

24 Korrik, 2017

Sot filloi kampi ‘TOKA JONË’ me të rinjtë e Kosovës, Shqipërisë dhe Diasporës. Falemnderit Ministër Valon Murati dhe Ministria e Diasporës për bashkëpunimin në këtë projekt të rëndësishëm për gjeneratat e reja. 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Afër 800 Super-Vullnetar fillojnë të ndihmojnë komunitetin

Lexo më shumë

Tani, HEROnjët bëhen “Ndërmarrës”

Lexo më shumë

Fillojnë përgatitjet për Ditën e Solidaritetit

Lexo më shumë

Klubet Super-Vullnetare po vijnë!

Lexo më shumë

Akreditohet programi trajnues “Të Nxënit Përmes Përvojës”

Lexo më shumë

Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

Lexo më shumë
Shiko te gjitha