VULLNETAR NGA ITALIA NË TOKA

6 Korrik, 2017

Jemi shumë të gëzuar që ekipit tonë i është bashkuar vullnetari i parë nga Shërbimi Europian për Vullnetarizëm – mirësevjen Andrea! Nëse dëshironi të dini më shumë për këtë shërbim, klikoni këtu → https://europa.eu/youth/EU_en
#EVS #ERASMUS

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

TOKA në Argjentinë, pjesë e seminarit botëror mbi Vullnetarizmin Edukativ

Lexo më shumë

Aplikoni për Trajnimin “Të Nxënit përmes Përvojës”!

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Programi 02HERO: Trajnimi i Ndërmarrësisë – Falas!

Lexo më shumë

Kampi “Unë dhe Natyra” 2022 – Apliko sot!

Lexo më shumë

Tregime suksesi nga shkëmbimi rinor në Itali

Lexo më shumë

[MBYLLUR] Kampi Ndërkombëtar – Apliko sot!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha