Raporti Studimor i Ermal Hoxhës për Ditën e Solidaritetit 2024!

3 Qershor, 2024

Dita e Solidaritetit është përvojë e mrekullueshme për të gjithë pjesëmarrësit duke përfshirë vullnetarët, biznesit dhe stafin e shkollës të cilët e bëjnë këtë iniciativë të mundur. Këtë e vërteton Raporti Studimor i Ermal Hoxhës të cilin mund ta lexoni më poshtë!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Aventura thërret: Bëhu lider/e këtë verë në Kampin e Lidershipit!

Lexo më shumë

7 komuna, mijëra suksese – Rezultatet e mahnitshme të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Pozitë e hapur – Apliko për Menaxher/e Senior/ të Programit!

Lexo më shumë

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha