Dardania Alpine Club

Klubi Alpin ‘Dardania’, organizon aktivitete alpinizmi/ngjitje në gurë në Kosovë

KA ‘Dardania’, u themelua ne fund të vitit 2013 me qëllim të zhvillimit të sportit të alpinizmit në Kosovë. Klubi u themelua nga Rinora Gojani, Milaim Kelmendi dhe Mentor Maloku. 

Qëllimi i Klubit Alpin ‘Dardania’ është: 
– të bëjë shënjimin e shtigjeve për alpinizëm (fillestar dhe ekstrem)
– të organizoj aktivitete alpinizmi për anëtarët e klubit dhe 
– të bëjë trajnimin e të rinjve për alpinizëm.

The latest

These are the latest developments from our programs and activities.

SOLIDARITY ACTION DAY – Partnership Opportunity for Businesses

Read More

The Super-Volunteers mobilize the entire community in Ferizaj!

Read More

Super-Volunteers Establish a Library at Hamëz Jashari School in Skënderaj!

Read More

Volunteering in Schools – Kamenica and Skënderaj are the first municipa...

Read More

Transformative Impact: Achievements and successes in the HEARMI project!

Read More

The “Youth for Podujeva” project ends with extraordinary success!

Read More

The implementation of the “Youth for Podujeva” project began with...

Read More
View All