TOKA OUTREACH AND KOSOVAIDEAS OFFERING CAMP SCHOLARSHIPS!

June 6, 2017

Projekti ‘TOKA te TI’, së bashku me përkrahësit e TOKAs në platformën KosovaIdeas.com, ofron 20 bursa për kampet verore të TOKAs.

Të drejtë aplikimi kanë nxënësit pjesëmarrës të projektit në Komunën e Prishtinës nga SHFMU “Hilmi Rakovica”, “Andon Zako Çajupi”, “Ganimete Tërbeshi” dhe “Avni Rrustemi”.

Share:

The latest

These are the latest developments from our programs and activities.

SOLIDARITY ACTION DAY – Partnership Opportunity for Businesses

Read More

Opportunity for Collaboration with Businesses for Solidarity Action Day 2024!

Read More

Our Youth Enablers – They grow while helping others grow!

Read More

CALL FOR REGIONAL SERVICE-LEARNING AWARD 2023 IS OPEN!

Read More

What Are the Impressions and Experiences of Young People in Our Programs?

Read More

The Ecosystem of Service Learning is Developing Locally!

Read More

The Story of Solidarity Action Day – Get to know the initiative that we...

Read More
View All