Bëhu pjesë e Akademisë së “Liderëve të Rinj”

28 Shtator, 2022

Si pjesë e rrjetit të organizatave evropiane SAME, TOKA prezanton Ditën e Solidaritetit për herë të parë në Kosovë.

Në kuadër të kësaj dite, e cila planifikohet të mbahet vitin tjetër, po shpallim thirrjen e hapur për të gjithë të rinjtë e të rejat që dëshirojnë të jenë pjesë e kësaj iniciative dhe të bëjnë ndryshim në komunitet!

Apliko tani për të qenë pjesë e Akademisë së Liderëve të Rinj dhe trajnohu në shkathtësi të avansuara të lidershipit!

Kush mund të aplikojë?
✔️Të rinj e të reja që i takojnë grup moshës 16-24 vjeçare;
✔️Të rinj e të reja nga të gjitha komunat e Kosovës;
✔️Të gjithë ata që kanë përvojë të paktën 1 vjeçare në lidership apo punë me të rinj;
✔️Të gjithë ata që janë apo nuk janë pjesë e programeve të TOKAs;
✔️Të gjithë ata që janë entuziastë për të sjell ndryshime pozitive në komunitet.

Si mund të aplikoni?
Apliko tani duke e plotësuar formën në këtë link deri me 12 tetor 2022.

Çfarë do të ndodhë më pas?
Të gjithë aplikantët e pranuar, do të ftohen për të marrë pjesë në një Trajnim Nismëtar që do të mbahet në datat 31 tetor-5 nëntor. Pjesëmarrja në këtë Trajnim është kusht për të planifikuar dhe organizuar Ditën e Solidaritetit.

Për informata shtesë, kontaktoni në +383 38 704 560, në driera@toka-ks.org apo fjolla@toka-ks.org.

Akademia e Liderëve të Rinj është pjesë e aktiviteteve ambientaliste, të financuara nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA), përmes Programit të saj “Human Rightivism”, dhe implementohet nga CDF dhe TOKA.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

TOKA bëhet pjesë e SAME Network

Lexo më shumë
Shiko te gjitha