22 BURSA PËR TË RINJËT E KOSOVËS!

16 Korrik, 2018

Jemi të lumtur që pas një procesi të gjatë të akreditimit u bëmë pjesë e komunitetit më të madh në botë të organizatave jo-fitimprurëse për mbledhje të fondeve online siç është GlobalGiving.

Kjo do të thotë që kushdo që do të përkrahë punën e TOKAs përmes donacioneve online tani mund ta bëj me një klikim këtu: hyperurl.co/TokaDonations.

Ne u bëmë pjesë e GlobalGiving falë përkrahjes së 66 personave zemërgjërë, me kontributet e së cilëve mblodhëm rreth $5,500 që do t’iu mundësojnë 22 të rinjëve të Kosovës me kushte të rënda socio-ekonomike për herë të parë të përjetojnë një kamp veror, të njohin veten më mirë, të zhvillojnë shkathtësi të reja, të ndihen të fuqizuar dhe të kontribuojnë në shoqëri përmes punës vullnetare.

Ju falemnderit përzemërsisht!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpia e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha