A DINI SE SI KA FILLUAR TOKA?

20 Shkurt, 2018

A dini se si ka filluar TOKA?

Jehona, themeluesja dhe drejtoresha ekzekutive e TOKAs ka vendosur të kthehet nga diaspora dhe të kontribuoj në Kosovë duke punuar në edukimin dhe fuqizimin e të rinjëve.

Falemnderit albinfo.ch që Jehonën dhe TOKAn i keni përzgjedhur të jenë pjesë e dokumentarëve tuaj “Storje suksesi”.

Dokumentarin e shkurtë mund ta ndiqni duke klikuar më poshtë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha