Ambasada e Zvicrës mbështet TOKA-n

9 Shkurt, 2021

Përmes programit EJA nga KCSF, Ambasada e Zvicrës në Kosovë do të përkrahë TOKA-n dhe misionin e përbashkët për zhvillimin e rinisë tonë dhe ndryshimin shoqëror në Kosovë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ri-hapet thirrja për t’u bërë pjesë e Akademisë së Liderëve të Rinj Lexo më shumë

DITA E SOLIDARITETIT – Mundësi bashkëpunimi me Bizneset

Lexo më shumë

Mësimdhënie e avancuar për mësimdhënësit e Prishtinës

Lexo më shumë

Mësimëdhënësit janë gati të ndryshojnë klasën

Lexo më shumë

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë
Shiko te gjitha