APLIKO PËR EDUKATOR/E JUNIOR/E!

9 Prill, 2020

Kampet 2020!

Duke plotësuar formën e aplikimit ju shfaqni interesim të bëheni Edukator/e Junior/e për kampet e organizatës TOKA gjatë vitit 2020.

Shënim: Ky aplikim është i hapur vetëm për vullnetarët të cilët janë kontaktuar paraprakisht nga organizata TOKA me e-mail.


Kriteret parësore të aplikimit për vullnetarët e kontaktuar janë:

Kriteri 1 – Mosha
Ju duhet të jeni 17 vjeçarë më së largu më datën 1 korrik 2020.

Kriteri 2 – Pjesëmarrja paraprake në programet e TOKA-s
Ju duhet të keni marrë pjesë në të paktën 2 programe të TOKAs gjatë 2 vjetëve të kaluar (2018 apo/dhe 2019). Njëri prej këtyre programeve duhet të jetë pjesëmarrja në një kamp.

Ju sugjerojmë të aplikoni nga kompjuteri. Aplikimi është i hapur deri me 18 mars 2020!

Për të aplikuar klikoni këtu!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha