Apliko për Koordinator/e/Menaxher/e të Komunikimeve në TOKA (MBYLLUR)

15 Janar, 2020

Jemi duke kërkuar Koordinator/e/Menaxher/e të Komunikimeve në TOKA!

Kjo pozitë është e përshtatshme për dikë që ka aftësi të mira të koordinimit/komunikimit dhe e pëlqen punën dinamike.

Për më shumë lexoni përshkrimin më poshtë apo shkarkoni atë duke klikuar → këtu

Shënim: Ju lutem dërgoni CV-në dhe videon motivuese 2-minutëshe në pune@toka-ks.org. Afati i fundit i aplikimit është me 30 janar 2020.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ri-hapet thirrja për t’u bërë pjesë e Akademisë së Liderëve të Rinj Lexo më shumë

DITA E SOLIDARITETIT – Mundësi bashkëpunimi me Bizneset

Lexo më shumë

Mësimdhënie e avancuar për mësimdhënësit e Prishtinës

Lexo më shumë

Mësimëdhënësit janë gati të ndryshojnë klasën

Lexo më shumë

Sfida të reja për debatuesit e rinj

Lexo më shumë

Fëmijët mësojnë përmes përvojës

Lexo më shumë
Shiko te gjitha