APLIKO PËR SHKËMBIMIN RINOR IOWA-KOSOVA!

29 Janar, 2018

Për të aplikuar për shkëmbinin rinor Iowa-Kosova, ju lutem klikoni këtu: APPLY HERE.

Njohna e gjuhës angleze është e domosdoshme, prandaj aplikimi bëhet vetëm në gjuhën angleze.

Shënim: Afati i fundit për aplikim është me 25 shkurt. 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha