APLIKO PËR TRAJNER/E NË TOKA!

25 Janar, 2019

Jemi duke kërkuar 9 Trajner/e në TOKA!

Kjo pozitë është e përshtatshme për dikë që ka aftësi të mira të fascilitimit dhe e pëlqen punën dinamike.

Për më shumë lexoni përshkrimin më poshtë apo shkarkoni atë duke klikuar → këtu.

Shënim: Ju lutem dërgoni CV-në dhe letrën tuaj të motivimit në pune@toka-ks.org. Afati i fundit i aplikimit është me 11 shkurt 2019.

**Është e domosdoshme që në titull të e-mailit (subject line) ta shkruani “Application for Trainer position (GPU)”.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha