BASHKËPUNUAM ME RRJETIN E ARSIMTARËVE TË GJUHËS ANGLEZE NË KOSOVË!

6 Tetor, 2017

Javën e kaluar kishim kënaqësinë të bashkëpunojmë me Rrjetin e Arsimtarëve të Gjuhës Angleze në Kosovë. Me ta ndamë qasjen dhe aktivitetet kreative dhe edukative të TOKAs, përmes së cilave ne zhvillojmë shkathtësitë e të rinjëve për të menduar në mënyrë kritike dhe kreative, për të zgjidhur probleme dhe për të komunikuar në mënyrë më efektive. Këto janë dhe kompetencat kryesore të të nxënit sipas Kornizës Kurrikulare të Arsimit Parauniversitar të Republikës së Kosovës. 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë

Përkrahësit e Rinisë në TOKA – Rriten e zhvillohen përderisa ndihmojnë ...

Lexo më shumë

Cilat janë përshtypjet dhe përjetimet e të rinjve në programet tona? 

Lexo më shumë

Ekosistemi i Vullnetarizmit Edukativ po zhvillohet në nivel lokal!

Lexo më shumë

Tregimi i Ditës së Solidaritetit – Njoftohuni me iniciativën me të cilë...

Lexo më shumë

Organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidaritetit po zbatojnë projektet...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha