BASHKOJUNI KONFERENCËS SË PARË TË VULLNETARIZMIT EDUKATIV NË KOSOVË!

10 Prill, 2019

Ejani dhe merrni pjesë në konferencën e parë të Vullnetarizmit Edukativ në Kosovë, “Vullnetarizmi Edukativ për Fuqizim të Rinisë“!

REGJISTROHU duke klikuar këtu → http://toka-ks.org/Al/konferenca-e-vullnetarizmit-edukativ/

Pjesëmarrja në konferencë është FALAS.

//Afati i fundit për regjistrim në Konferencë është me 22 prill 2019!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha