Bëhuni gati për ndryshim! Klubet e udhëhequra nga të rinj po vijnë!

9 Nëntor, 2020

A je energjik?
A je i/e gatshëm/me ta shfrytëzosh energjinë për të ndihmuar komunitetin ku jeton?
A dëshiron të zhvillosh aktivitete online dhe të krijosh shoqëri të re?

Atëherë bëhu pjesë e Klubit të Super-Qytetarëve!

Ti mund të bëhesh pjesë e Klubeve të Super-Qytetarëve nëse:
Je nxënës/e i/e klasës së 10-të ose 11-të;
Vjen nga njëra nga këto komunat:
– Prishtinë, 
– Shtime, 
– Gjilan, 
– Podujevë, 
– Viti 
– Kaçanik dhe 
– Han i Elezit.;
Ke vizion për të ardhmen;
Dëshiron të fitosh perspektivë të re për botën dhe shoqërinë.

KLIKO KËTU dhe apliko tani!

Pas suksesit të vitit të kaluar në Klubet e Super-Qytetarëve, ne po vazhdojmë me po të njëjtat klube me shumë energji dhe entuziazëm. Ndërtimi i ekipit, njohja e identitetit, ndjenja e përkatësisë, të qeshura, mësim përmes argëtimit, janë vetëm disa prej gjërave që ju do të keni mundësinë t’i përjetoni në Klubet e Super-Qytetarëve. Super-Aktivistët me përvojë do të jenë trajnerët dhe miqtë tuaj përgjatë gjithë sesioneve, të cilët do të kujdesen që gjithçka të shkojë për së mbari.

Tregoi shokëve dhe shoqeve, e të gjithë bëhuni Super-Qytetarë. Super-Aktivistët mezi po presin t’ju takojnë!

Secili pjesëmarrës do të pajiset në fund të Klubit me çertifikatë për pjesëmarrje.

Aplikimi mbyllet më 22/11/2020 në ora 23:59.

(Ky tekst është përgatitur nga Super-Aktivistet Arbritë Uka dhe Yllka Kastrati.)

Klubet e Super-Qytetarëve Aktiv mundësohen nga Bashkimi Evropian dhe janë pjesë e aktiviteteve ambientaliste, që është e financuar nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ndërkombëtar, (SIDA) përmes Programit të saj “Human Rightivism”. 

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë

*MBYLLUR* Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha