Ilir Hoxha


Ilir Hoxha është doktor, hulumtues dhe konsulent nga Kosova.

Iliri ka përvojë në punën me disa organizata ndërkombëtare siç janë Banka Botërore, UNICEF, UNFPA, Bashkëpunimi Teknik Gjerman dhe USAID në Kosovë. Ai ishte themeluesi i Qendrës Kërkimore për Studentët në Kosovë dhe është aktiv me iniciativa të shoqërisë civile në Kosovë – duke përfshirë Institutin për Studime të Avancuara GAP, Rrjeti Ballkanik i Hetimit dhe Raportimit, Instituti i Prishtinës për Studime Politike, Rrjeti i Veprimit në Kosovë dhe Qendra për Studime të Avancuara.

Sot ai punon në Kolegjin Heimerer dhe është ish-anëtar i bordit të Universitetit Amerikan në Kosovë.

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Projekti ‘’Më Shumë Edukim në Karrierë – Orientim më i mirë në Karrierë...

Lexo më shumë

Lokacioni i Kampeve Verore

Lexo më shumë

Kampet verore rikthen – Aplikoni tani!

Lexo më shumë

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha