Çka është Hero?

17 Gusht, 2021

Projekti Hero ofron trajnime në Kosovë dhe rajon dhe mundësinë e praktikës me punëdhënës prestigjiozë. Programi i trajnimit është FALAS! Vendet janë te limituara dhe do t’i ofrohen aplikantëve që i plotësojnë kushtet sipas rendit që kanë aplikuar, kështu që nxitoni të APLIKONI!

 Çka përfitoni nga trajnimi?

   -Shkathtësi digjitale

   -Shkathtësi të buta

   -Shkathtësi sipërmarrësie

   -Këshillim në karrierë.

Zgjedh profilin: A apo B?

-Profili A: pa përvoje, me moshë nga 17-24, me së paku shkollën e mesme të ulët të pëfunduar;- kliko këtu për më shumë info dhe formën e aplikimit.

-Profili B: përvojë bazike, me moshë nga 17-30 dhe nivel të shkollimit bachelor, por mund të jetë edhe shkolla e mesme e lartë! Kliko këtu  për më shumë info dhe formën e aplikimit.

Vendodhja dhe kohëzgjatja 

Trajnimi do të mbahet në qytetin e Prishtinës me kohëzgjatje 6 muaj, ndërsa trajnimet rajonale do të mbahen ne Mal të Zi, Bosnje dhe Hercegovinë dhe Serbi! 

Tetor 2021 – Maj 2022

Bëhu HERO – APLIKO SOT!

Afati i fundit për të aplikuar është 26 shtator 2021, por vendet do t’i ofrohen aplikantëve që i plotësojnë kushtet, sipas rendit që kanë aplikuar (‘first come, first served’), kështu që nxitoni të APLIKONI!*

Nëse keni ndonjë pyetje, na shkruani ne [email protected] ose ne numrin +383 38 704 560

Ky projekt rajonal mbështetet nga Bashkimi Evropian.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Aventura thërret: Bëhu lider/e këtë verë në Kampin e Lidershipit!

Lexo më shumë

7 komuna, mijëra suksese – Rezultatet e mahnitshme të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Pozitë e hapur – Apliko për Menaxher/e Senior/ të Programit!

Lexo më shumë

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha