DREJTORESHA EKZEKUTIVE E TOKA-S, JEHONA GJURGJEALA, TAKON ME PRINC CHARLESIN ??

21 Mars, 2016

Drejtoresha Ekzekutive e TOKA-s, Jehona Gjurgjeala, pati nderin të bisedojë me Princ Charlesin nga Britania e Madhe për rëndësinë e programeve edukative për rininë.

Për Facebook kliko këtu!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha