Kampistët krijuan libërth me aktivitete të ndryshme!

October 15, 2021

Kampistët e kampit të Super-Vullnetarëve kanë krijuar një libërth me informata shumë të rëndësishme për realizimin e lojërave të ndryshme energjidhënëse dhe edukative.

Në këtë libërth Super-Vullnetarët dhe Super-Qytetarët pjesëmarrës të kampit, kanë arritur që 12 aktiviteteve ekzistuese t’ju shtojnë vlerën duke i modifikuar në përmbajtje dhe duke i paraqitur ato vizualisht me anë të vizatimeve dhe fotove të ndryshme, në mënyrë që me qenë sa më e lehtë për lexuesit që ta kuptojnë përmbajtjen e aktiviteteve.

Libërthi mund të përdoret nga të gjithë e sidomos nga liderët e gjeneratave të reja të Super-Vullnetarëve dhe Super-Qytetarëve.

Klikoni këtu për të parë këtë libërth.

Share:

The latest

These are the latest developments from our programs and activities.

SOLIDARITY ACTION DAY – Partnership Opportunity for Businesses

Read More

Volunteering in Schools – Kamenica and Skënderaj are the first municipa...

Read More

Transformative Impact: Achievements and successes in the HEARMI project!

Read More

The “Youth for Podujeva” project ends with extraordinary success!

Read More

The implementation of the “Youth for Podujeva” project began with...

Read More

Opportunity for Collaboration with Businesses for Solidarity Action Day 2024!

Read More

Our Youth Enablers – They grow while helping others grow!

Read More
View All