Edukim më i mirë, e ardhme më e ndritur

Në TOKA, ne ndihmojmë vajza dhe djem – veçanërisht ata që janë të pavlerësuar të bëhen qytetarë aktiv të motivuar të cilët kontribuojnë në ndryshime pozitive në komunitet dhe shoqëri. Programet tona edukative dhe fuqizuese kanë ndikuar pozivisht jetët e më shume se 30,000 të rinjve në Kosovë. Këtë e kemi arritur përmes projekteve të vullnetarizmit afatgjatë dhe të mësuarit përmes përvojës – metodologji të cilat me të vërtetë funksionojnë!

Vullnetarizmi Edukativ

Vullnetarizmi Edukativ
Programi përpiqet të prezantojë një qasje pedagogjike joformale ndaj të mësuarit, që integron shërbimin komunitar me udhëzimin dhe reflektimin. Ky proces pasuron përvojën e të mësuarit, mëson përgjegjësinë qytetare dh...
Lexo më shumë

Institucionalizimi

Institucionalizimi
Qëllimi kryesor i programit është të ndihmojë në mbylljen e hendekut të të mësuarit ndërmjet nxënësve të shkollave fillore të Kosovës dhe bashkëmoshatarëve të tyre nga vendet e OECD-së, duke ofruar një qasje të baraba...
Lexo më shumë

Kampet dhe trajnimet

Kampet dhe trajnimet
Kampet mbulojnë tema të ndryshme, të cilat ndajnë një thelb të përbashkët të zhvillimit të lidershipit, aftësive të transferueshme, ndërgjegjësimit mjedisor dhe komponentëve të shërbimit në komunitet. Për më shumë inf...
Lexo më shumë

Ndërkombëtarizimi

Ndërkombëtarizimi
Bashkëpunimi ndërkombëtar fokusohet në shkëmbime rinore që kanë për qëllim ekspozimin e të rinjve ndaj kulturave dhe perspektivave të ndryshme jashtë vendit apo programeve brenda vendit. Ne kemi qenë të suksesshëm në ...
Lexo më shumë

Kalimi nga të qenit kampiste në një Këshilltare Kampi Juniore, më bëri të vetëdijshëm për të gjitha përgjegjësitë dhe mundësitë e të mësuarit që udhëheqësit kanë.

Sibora Kaçurri

Super Qytetare Aktive

Prishtinë, Kosovë

Donatorët

Duke lënë mënjanë mbështetjen financiare që marrim prej tyre, ajo që ka rëndësi për ne është që të vazhdojmë të marrim edhe udhëzime profesionale.

Shiko te gjitha

Partnerët

Ju shihni më shumë dhe punoni më mirë kur keni më shumë palë sy dhe duar. Ne kemi përfunduar projekte të jashtëzakonshme së bashku duke mësuar nga njëri-tjetri në të njëjtën kohë.

Shiko te gjitha

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë
Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë
Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullnetarizmit!

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë
Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Të Rinjtë!

Lexo më shumë
Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullnetarizmit Edukativ nga Institucionet 

Fuqizimi i të Rinjve: Mjeti për Matjen e Mbështetje së Projekteve të Vullneta...

Lexo më shumë
Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Pozitë e Hapur: Apliko për Koordinator/e i/e Projektit!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha