Kampistët krijuan libërth me udhëzime të punës me dru!

October 21, 2021

Kampsitët e kampit të Super-Vullnetarëve kanë krijuar një libërth me udhëzime të punës me dru.

Në këtë libërth Super-Vullnetarët dhe Super-Qytetarët pjesëmarrës të kampit, kanë arritur që të realizojnë 3 projekte të ndryshme duke ripërdorur paletat si materialin kryesor. Përveç ndërtimit të shportës për kompost, shportave për mbjellje dhe shtëpizave për shpezët e Germisë, kampistët punën e realizur e kanë dokumentuar hap pas hapi në libërthin të cilin po e ndajmë me ju.

Libërthi mund të përdoret nga të gjithë e sidomos nga liderët e klubeve të Super-Vullnetarëve dhe Super-Qytetarëve.

Klikoni këtu për të parë këtë libërth

Share:

The latest

These are the latest developments from our programs and activities.

SOLIDARITY ACTION DAY – Partnership Opportunity for Businesses

Read More

The Super-Volunteers mobilize the entire community in Ferizaj!

Read More

Super-Volunteers Establish a Library at Hamëz Jashari School in Skënderaj!

Read More

Volunteering in Schools – Kamenica and Skënderaj are the first municipa...

Read More

Transformative Impact: Achievements and successes in the HEARMI project!

Read More

The “Youth for Podujeva” project ends with extraordinary success!

Read More

The implementation of the “Youth for Podujeva” project began with...

Read More
View All