ERIKA TREGON PËR PËRVOJËN E SAJ ME TOKËN!

3 Gusht, 2017

Kampet e TOKAs janë përplot argëtim, sfida që të forcojnë, mësim dhe zhvillim shkathtësish, prandaj ato javë shndërrohen në kujtime të paharrueshme për të gjithë kampistët. 
Erika tregon për përvojën e saj në kampet e kaluara të TOKAs. Nëse edhe ju dëshironi të jeni pjesë e kampit tonë të fundit për këtë verë ?DIZAJNI DHE NATYRA?, aplikoni këtu deri me 10 gusht → http://toka-ks.org/kampi-design-nature/

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Nënshkruam kontratat me dy organizatat fituese të Fondit të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpia e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha