FALEMINDERIT KLAN KOSOVËS PËR SHFAQJEN E STORJES “DEMOS-TI”!

1 Janar, 2019

Falemnderit Klan Kosova për storjen rreth projektit tonë Punëtoritë e Demokracisë – Demos-TI!

Këtë projekt e implementojmë në bashkëpunim me Kuvendin e Kosovës dhe deri tani kemi pasur më shumë se 10,000 nxënës nga rreth 20 Komuna të Kosovës!

Ndiqni videon më poshtë për të parë se si përmes edukimit jo-formal nxënësit mësojnë për demokracinë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha