Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

15 Janar, 2024

Klubi i Super Vullnetarëve “Alfa” me plotë 25 Super Vullnetarë në shkollën “Kongresi i Manastirit” filloi takimin e parë këtë javë më 4 tetor 2023.

 Ata përgjatë dy muajve do të mësojnë për Modulin e Mjedisit, mbrojtjen dhe ndikimin e tij në mënyrën e jetesës tonë. Gjithashtu Super Vullnetarët do të kuptojnë metodat dhe idetë për mbrojtjen e mjedisit dhe se si mund t’i zbatojnë këto metoda në shtëpitë dhe komunitetet e tyre. Në fund do të realizojnë një projekt vullnetar rreth mjedisit që i kontribon komunitetit ku ata jetojnë.

Në takim ishte prezent edhe drejtori i Kulturës, Rinisë dhe Sportit zotëri Pajtim Balaj. Ai i përgëzoj dhe motivoj për punën e mrekullueshme që po zhvillojnë Super Vullnetarët dhe lideren e klubit Dardana Veliu .

Na ndiqni muajve në vazhdim për të parë rrugëtimin e klubeve Super Vullnetare.

Ky projekt financohet nga Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e komunës së Podujevës.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë

Projekti “Rinia për Podujevën” përmbyllet me sukses të jashtëzako...

Lexo më shumë

Filloi me shumë entuziazëm zbatimi i projektit “Të rinjtë për Podujevën”!

Lexo më shumë

Mundësi bashkëpunimi me Biznese për Ditën e Solidaritetit 2024!

Lexo më shumë
Shiko te gjitha