FITO BURSË PËR TË SHKUAR NË AMERIKË – INSTITUTI GLOBAL RINOR!

13 Qershor, 2018

A keni dëshirë për të mësuar rreth sistemit të edukimit Amerikan, bujqesinë dhe problemet ushqimore nëpër botë?

A jeni të interesuar të njihni dhe krijoni lidhje me Liderët Botëror?

Ky program është për studentët që njohin gjuhën Angelze.

Ju mund të aplikoni duke shkarkuar aplikacionin në këtë link: → https://bit.ly/2LLy7YM

Për informata shtesë mund të kontaktoni Kassi-n në emailin: kassi.bailey@iowasisterstates.org

Shënim: Studentët e perzgjedhur, së bashku me kujdestarin e tyre do të udhëtojnë në mesin e muajit Tetor në Des Moines, Iowa.

Afati për të aplikuar është deri me datën 30 Qershor!

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

*MBYLLUR* – Pozitë e Hapur: Apliko për Asistent/e i/e Projektit

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët mobilizojnë të gjithë komunitetin në Ferizaj!

Lexo më shumë

Super-Vullnetarët e Bënë Shkollën “Hamëz Jashari” në Skënderaj me...

Lexo më shumë

Vullnetarizmi në Shkolla – Kamenica dhe Skënderaj u bënë Solidare!

Lexo më shumë

Ndikimi Transformues: Arritjet dhe sukseset në projektin HEARMI

Lexo më shumë

Raporti i Katar Index Kosova na tregon për Ndikimin dhe Mundësitë e Programev...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha