HEROnjët po vazhdojnë rrugëtimin me kurse

18 Mars, 2022

HEROnjtë e së ardhmes nuk kanë superfuqi mbinatyrore, por një dëshirë, përkushtim dhe entuziasëm të jashtzakonshëm për të marrë në drejtim karrierën dhe të ardhmen e tyre profesionale. Këta HEROnjë sapo kanë përfunduar kursin për shkathtësi të tranferueshme. Përpos trajnimeve të tjera të shumta aftësuese, për këto 3 ditë të kursit për shkathtësi të transferueshme të rinjtë kanë zhvilluar shkathtësi të komunukimit, prezentimit përpara audiencës, shkathtësi debatuese dhe e kanë kuptuar se sa i rëndësishëm është burimi i informacionit gjatë hulumtimit në internet. 

Projekti rajonal 02HERO mbështetet nga Bashkimi Evropian dhe Ministria e Kulturës, Rinisë, dhe Sportit, në kuadër të paketës së Rimëkëmbjes Ekonomike.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Aventura thërret: Bëhu lider/e këtë verë në Kampin e Lidershipit!

Lexo më shumë

7 komuna, mijëra suksese – Rezultatet e mahnitshme të Ditës së Solidari...

Lexo më shumë

Pozitë e hapur – Apliko për Menaxher/e Senior/ të Programit!

Lexo më shumë

Ka ardhë koha me u shpërbly – Mëso për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit!

Lexo më shumë

Apliko tani për Çmimin Rajonal të Vullnetarizmit Edukativ!

Lexo më shumë

Nomino tani për Çmimet e Vullnetarizmit të Vitit – Përkrahësit e Vullne...

Lexo më shumë
Shiko te gjitha