JANË PËRZGJEDHUR BURSISTËT E PROJEKTIT ‘TOKA TE TI’!

4 Korrik, 2017

Janë përzgjedhur bursistët e projektit ’TOKA te TI’ për pjesëmarrje në kampet verore të TOKAs. Falemnderit përkrahësve të KosovaIdeas.com që po ju mundësojnë të rinjëve të përjetojnë javë magjike përplot argëtim, mësim e zhvillim shkathtësishë.

Share:

Të fundit

Këto janë zhvillimet më të fundit nga programet dhe aktivitetet tona.

Kampi TOKA Jonë – Kulturë, gjuhë, argëtim dhe shoqëri.

Lexo më shumë

Kampet verore 2023 – Shtëpija e dytë e 126 të rinjve nga e gjithë bota

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për projekte rinore!

Lexo më shumë

TOKA vendos Kosovën në hartën e vullnetarizmit evropian

Lexo më shumë

Rudina Zeqiri fillon shërbimin vullnetar në Lubeck të Gjermanisë për 13 muajt...

Lexo më shumë

TRYEZË DISKUTIMI – MODELET E PUNËSIMIT NË KOSOVË

Lexo më shumë
Shiko te gjitha